top of page

O nama

Sigurni smo da Vas zanima kako je sve počelo i odakle ideja za Website pozivnice. 😊

Long story short... Jedna Milica je upoznala jednog Ivana. 💑 Znate kako već sve to ide, nakon par godina Ivan je zaprosio Milicu (inače i taj deo je jako zabavan, ali o tome drugi put 😕).

Pošto je Milica izgovorila čuveno "da" 💍se našao na njenoj ruci. Ajmo dalje, priprema venčanja, a samim tim i potraga za idealnom pozivnicom... Kad eto ti problema... Porodica i prijatelji raštrkani širom sveta... Kreće nervoza... 😣 Rešili da uplove u bračne vode što pre, neki čudan termin izabrali, jer je omiljeni bend samo tad dostupan, ma ne pitajte... A valjalo bi uštedeti i za medeni mesec... Hoće ljudi nit manje, nit više, nego u Australiju.

U tom momentu se javlja sjajna ideja, zašto ne bi napravili website pozivnicu? Ali kako će sad to, pa tata i mama, kumovi, zar oni ne žele i stare dobre papirne pozivnice? Naravno da da, ali kombinacija, hm? Savršen spoj... 💞 Odluka je pala, pa tu uskače i Milicina drugarica Dragana. Zajedno prave online pozivnicu, koja je ubrzo otišla u etar.

Zabrinutost je i dalje bila tu, kad gle čuda🫡utisci su bili i višeee nego pozitivni. Pre svega zbog toga što su podelili svoju priču, a onda i zbog svih detalja o samom danu, instrukcija i jednostavne potvrde dolaska. 

Tada su Milica i Dragana odlučile da i Vama pomognu da kreirate i pošaljete lepe i prilagođene pozivnice za svaku priliku. 💍🎊 Trudimo se da vam pružimo najunikatnije i personalizovane pozivnice koje će učiniti da se vaši gosti osećaju posebno.

Tu smo da Vam  pomognemo da kreirate savršenu pozivnicu za svaku priliku. Teme za venčanja su već dostupne, a uveliko radimo na pripremi i tema za rođendane. 🎉 Garantujemo da će vaš događaj biti jedinstven i da će vaši gosti biti oduševljeni. 💌

Hm...Nego, ko stoji iza Oneiro web dizajna?

Typewriter

ONEIRO

web design

bottom of page